ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Cumhuriyet İlkokulu

BİLİM ÖĞRENİYORUM

Büyükşehir Belediyesi mezomopotamya bilim merkezinde bilime dair herşey

Mrt

Okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvası düzenlendi. Turnuvada 4-A sınıfı birinci, 3-B sınıfı ikinci olurken 2-D sınıfı ise 2. sınıflar arasında birinci oldu. Başarılı olan takımların öğrencilerine madalya töreni yapıldı.

Mrt

BİGEP kapsamında okulumuzda düzenlenen Hikaye Tamamlama Yarışması tamamlanmıştır. Sergilenmeye hak kazanan eserler ve öğrencilerin isim listesi ektedir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimiz atık materyaller kullanarak yeri ürünler tasarladı. Ürünler okulumuzda sergilendi. Öğretmen ve öğrenci katılımıyla sergi tüm sınıflar tarafından incelendi.

Şbt

Okulumuz öğrencileri arasında yapılan İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerin madalyaları Sayın Kaymakam Mustafa Hamit KIYICI tarafından takdim edildi.

Şbt

Günlük dilde kullanımı azalmış kelimeler belirlenerek, her güne bir kelime seçildi. Öğrencilerle her gün bir kelimenin anlamı, cümle içinde kullanımı afiş duyurusu şeklinde paylaşıldı. Tüm kelimeler ele alındıktan sonra yapılan sınavda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Şbt

Öğrencilerimiz, okulumuzu temsilen Edessa TV'nin "Çocuk Aklım" isimli programına konuk oldu.

Ock

İlçe Kaymakamı Sayın Mustafa Hamit KIYICI, İlçe Nüfus Müdürü, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Müftüsü, İlçe Mal Müdürü,  İlçe Sağlık Müdürü, İlçe Tapu Müdürü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü, Cumhuruiyet Ortaokulu Müdürü, veliler, öğretmen ve öğrenci katılımıyla 2023-2024 yılı eğitim öğretim yılının yarıyıl karneleri dağıtıldı.

Ekm

Okulumuzda ekim ayı değeri olarak "Farklılıkları Kabul" konusu işlendi. Farklılıkları Kabul değerine yönelik broşür ve pano hazırlandı, sınıf rehberlik etkinlikleri yapıldı.